vasárnap, 17 december 2017

Támogassa munkánkat!

Ha van ideje és kedve, csatlakozzon Önkéntes csapatunkhoz, minden tenniakaró Telki lakost szívesen látunk, adományokat gyűjtünk, rendezvényeket szervezünk. Keressen minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Minden felajánlást szívesen fogadunk, rendszeresen jelentkezünk Facebook oldalunkon, a Telki Naplóban és szülői hírlevelekben, hogy az iskolának, az óvodának, illetve rendezvényeink megszervezéséhez milyen tárgyakra, szolgáltatásokra, nyereményekre lenne szükségünk. Minden támogatást nagyon köszönünk!

Pénzbeli adományokat a szervezet bankszámlaszámára várjuk. Kérjük, ha célzottan szeretne adományt adni valamelyik projektünkhöz, jelezze az utalás során, de még jobb, ha felveszi velünk a kapcsolatot, ez esetben tudunk egyeztetni a megvalósítás ütemezéséről, az aktuális tervekről, sikerekről.

Bankszámlaszámunk: 11742348-20002011

Amire NEM gyűjtünk, az alapítvány működtetésének fedezése: valamennyien önkéntesek vagyunk, akik saját otthonukban, saját eszközeikkel, szabadidőnkben, térítés nélkül végezzük önkéntes munkánkat.