péntek, 29 május 2020

Sportnap 2016

 Köszönjük a részvételt és a lelkesedést a 2016. évi Jótékonysági Sportnapon!

a részletekkel hamarosan jelentkezünk!

 

 

 

A Jótékonysági Sportnap adománygyűjtésének célja, hogy minél több felajánlás összegyűljön az iskola melletti futókör és edzőpark kialakítására és az óvoda udvarának gumiborítására.

 

FUTÓKÖR és KÜLTÉRI EDZŐPARK: E két kiemelt cél több, mint 15 millió Ft-ba kerül, így egyéni adományok mellett vállalati és intézményi támogatókra is szükségünk van. A megvalósítást csak akkor tudjuk elkezdeni, ha a már összeadott 1,5 millió forintot egyéni támogatásokból 5 millió Ft-ra tudjuk növelni. 

ÓVODAI GUMIBURKOLAT: Ha a Sportnapon 1 millió forint támogatás érkezik az óvoda udvarának borítására, akkor nyáron el lehet kezdeni a ovi gumiburkolat kialakítását. Szeptemberre pormentes udvar várhatja a gyermekeket! A fenti ovinál még további egyeztetések szükségesek, de jó úton haladunk! Köszönjük az eddigi támogatásokat és az ígérvényeket is!

(Futókör plakát 4,3 MB) (Gumiudvar plakát 8,6 MB)

 

Jótékonysági Sportnap 

Lesz focibajnokság, futó- és bicikliversenyek, kipróbálható számtalan sport, készülünk fagyival, tombolával, büfével, jótékonysági sütikóstolóval és zsákbamacskával! A versenyek 9-kor kezdődnek, nevezés fél 9-től a helyszínen. Egyes sportoknál előre is lehet nevezni, az iskolába hétfőtől elhelyezett nevezési ládákba. Eredményhirdetés és tombolasorsolás várhatóan 16 órától.

PECSÉTGYŰJTŐ VERSENY: A tavalyihoz hasonlóan az osztályok és az ovis csoportok között pecsétgyűjtési versenyt hirdetünk.

  • A pecsétgyűjtés egyéni tevékenység. A lapon szerepel a gyermek neve, osztálya/ovis csoportja, akinek gyűjti a pecsétet. (Tehát nem az, hogy XYFocicsapat vagy Ügyesfiúk Röplabdacsapat.) Ez azt is jelenti, hogy a csapatsportok minden egyes tagja kérhet pecsétgyűjtő lapot, akkor is, ha nem iskolás/óvodás, és ajánlhatja a pecsétjeit a korábbi gyakorlat szerint bármelyik osztálynak/ovis csoportnak – így a csapattársának is.
  • Tehát mivel mindenkinek egyéni lapja van, annak az osztálynak gyűjti, akit a lap tetején feltüntet.
  • A pecsétgyűjtő lapot érkezéskor az Alapítványi sátornál kell felvenni és nap végén itt is kell leadni. Minden résztvevő pecsétet kap egy-egy versenyen vagy sportfoglalkozáson való részvételért. A programok után összesítjük ezeket, és a legtöbb pecsétet összegyűjtő osztályok/csoportok jutalomban részesülnek. A tavalyihoz képest fontos változtatás, hogy csak aznap van lehetőség a pecsétgyűjtő lapok leadására. Erre hívjátok fel a gyerekek figyelmét is, hogy később ne legyen ebből bonyodalom. Mivel a testvérek, szülők, barátok is szerezhetnek pecséteket, és így hozzájárulhatnak egy osztály sikeréhez, ezért kérünk benneteket, hogy jöjjön, aki csak tud, és aktív részvételével támogassa az osztályát. A pecsétgyűjtési szabályzat innen tölthető le. Tudjátok, mindenki ott lesz!
VERSENYFELHÍVÁS: Elindult az előnevezés a következő versenyszámokra:
  • Röplabdabajnokság: 6 fős csapatokat várunk az iskola udvarán található homokos röpipályára 13 órától
  • Focibajnokság: szülő-gyerek összetételű, minimum 2 fős csapatok megmérettetése a műfüves focipályán 11 órától
  • Floorballverseny: 6 fős alsós és 4 fős felsős csapatok versenye a tornacsarnokban 15 órától
  • Nevezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.
  • További versenyek: futóverseny, bringaverseny, sakkverseny (ezekre nevezés a helyszínen, 8:30 órától)
  • Családok, osztályok, baráti társaságok, szervezzetek csapatokat és gyertek, hisz mindenki ott lesz!

Egész napos programok

ügyességi kerékpár

futball

fitness

sakk és malomjáték

petanque

ping-pong

játékok óvodásoknak

KRESZ-pálya (9-12-ig)

Versenyek

9:00: hosszútávfutó verseny

10:00-12:00: foci bajnokságok (kapura lövő, szülő-gyerek)

10:00: 1 km-es futás

10:45: 3 km-es futás

13:00: kerékpárverseny, röplabdaverseny

14:00: sakkverseny

15:00 floorball-verseny

Nyilvános edzések

Korán kelőknek:

8:30 sporttánc

9-10: taekwon-do, tollas

10-11: kosárlabda, jóga, kempo, ping-pong

11-12: gyermek karate, aerobic, kézilabda,

12-13: nordic walking, Rg

13-14: tenisz, aikido

13-15: vívás

14-15: gerinctréning, TRX

 A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

 

JÓTÉKONYSÁGI SÜTIKÓSTOLÓ: Piszker Mariann, Korsós Gabi és Kristóf Szilvi /Napsugár Natúrbolt/ kóstolót tart egészséges ételekből saját vállalásukban, saját alapanyagokkal és rengeteg munkával. A kóstoláshoz kapcsolódóan ők is gyűjtenek, támogatják az alapítványi célokat. A kostoló jegyekből befolyt bevételt az alapítványi célok közül az óvoda gumiburkolatának felújítására célzott adományként adják. Köszönjük!

 

 

 Hozd el barátaidat, osztálytársaidat, családodat is!  Kezdjétek velünk a gyereknapot!

 

Támogasd közös céljainkat! Csak együtt sikerülhet!

 

Az Óvoda-Iskola Alapítvány nevében: Koltai Piroska, Csernok Kriszta, Tóth Eszter | Oprics Judit, Maróti Viktória, Páva Hajnalka, Bicskey Szilvia, Szombati Magdolna, Csiszár Kata, Dura Emese, Takács Annamária, Mosonyi Detti

---

Köszönjük azoknak, akik velünk együtt dolgoztak, Szabó Marcinak (sabotagegraphic.hu) a különleges és egyedi kreatív anyagokért, a Telki DigiPrint nyomdának a plakátok, meghívók nyomtatásáért!